facebook_pixel
Här är lanseringstrailern för The Crew 2

Här är lanseringstrailern för The Crew 2

Ubisofts sandlåderacer The Crew 2 släpps nu på fredag, men om du vill betala extra för Gold Edition kan du spela det redan nu (vilket vi avråder ifrån, eftersom det bara uppmuntrar till ytterligare “tjuvstartsspel” i framtiden). Således kan du kolla in den rykande heta lanseringstrailern här nedan.

Undertecknad kommer recensera The Crew 2 för denna sidas och tidnings räkning, och ni kan förvänta er att texten går upp mot slutet av denna vecka (förmodligen fredag). I The Crew 2 kommer vi kunna utforska ett komprimerat låtsasamerika hopsnickrat av franska Ubisoft-studion Ivory Tower, och utöver bilar kan man även ratta båtar och flyga flygplan. Innehållsförteckningen är det med andra ord inga större fel på, men hur fungerar och känns spelet i praktiken? Svaret på den frågan följer senare den här veckan, haha!

Här är lanseringstrailern för The Crew 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar