facebook_pixel
Här är första gameplay-trailern för Overkill’s The Walking Dead

Här är första gameplay-trailern för Overkill’s The Walking Dead

De senaste månaderna har vi introducerats för Overkill’s The Walking Deads fyra spelbara karaktärer – Aidan, Maya, Grant och Heather – och nu har vi äntligen fått de allra första spelsekvenserna från Starbreeezes kommande co-op-skjutare. Och ett releasedatum!

Overkill’s The Walking Dead släpps nu i höst, den 8 november (den 6 november i Nordamerika, för hej, är det inte jätteroligt och modernt med olika datum för olika regioner?) och nedan hittar du som sagt de allra första spelsekvenserna. Våra fyra hjältar gör upp mot horder och åter horder av zombier, beväpnade till tänderna med armborst, hagelbössor, maskingevär och krypskyttepuffror, i blandade miljöer som överväxta stadskärnor och dunkla kloaker. Det säger sig självt att spelet påminner en hel del om Left 4 Dead-spelen, men det återstår att se om Overkill’s The Walking Dead blir lika roligt att spela som Turtle Rock Studios klassiker.

Här är den första gameplaytrailern för Overkill’s The Walking Dead.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar