facebook_pixel
Här är den första trailern för Cyberpunk 2077!

Här är den första trailern för Cyberpunk 2077!

Igår kväll, som avslutning på Microsofts E3-presskonferens, premiärvisade The Witcher 3-utvecklarna CD Projekt Red äntligen sitt nya sci-fi-rollspel Cyberpunk 2077 på allvar. Och vilken premiärvisning sedan, de blott 100 sekunderna var så fullproppade att jag knappt vet var jag ska börja!

För det första verkar spelet vara långt ljusare än åtminstone jag trodde på förhand (men så utspelar sig merparten av trailern under dagtid också) och vi får exempel på otaliga karaktärer i otaliga situationer, inklusive en liten pojke som spelar vr-spel, en bondlurk som hotar någon till livet med en hagelbössa, sekvenser från en nattklubb, misshandel på öppen gata, man-mot-maskin-övervåld, någon form av modevisning och antydningar på att spelaren kommer kunna bränna runt i en muskelbil. Med andra ord vet vi fortfarande inte hur spelet kommer se ut när man faktiskt spelar det, ej heller har vi fått ett lanseringsdatum, men vi är glada ändå.

Här är E3-trailern för Cyberpunk 2077.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar