facebook_pixel
Här är den första gameplaytrailern för Mutant Year Zero: Road to Eden

Här är den första gameplaytrailern för Mutant Year Zero: Road to Eden

I slutet av februari avslöjades Mutant Year Zero: Road to Eden, ett högintressant projekt baserat på det klassiska svenska bordsrollspelet av den nykläckta svenska studion Bearded Ladies. En månad senare fick vi de första oklippta spelsekvenserna, och nu har man släppt den allra första gameplaytrailern!

Som vi berättat tidigare så beskrivs Mutant Year Zero: Road to Eden som “ett taktiskt äventyr” med en “djup berättelse”, tillsammans med “strategin och de turordningsbaserade striderna från Xcom” och “realtidsutforskande och stealthmekanik”. En combo som får det att vattnas i munnen hos de allra flesta av oss PC Gamer-medarbetare (det kommer bli blodig kamp om vem av oss som kommer få recensera det här spelet, det kan jag lova!) och vi knappt bärga oss inför lanseringen någon gång senare i år (jo, redan i år!).

Här är den första gameplaytrailern för Mutant Year Zero: Road to Eden.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar