facebook_pixel
Här är 18 spelminuter från Metro Exodus

Här är 18 spelminuter från Metro Exodus

För en månad sedan försenades 4A Games förstapersonsskjutare Metro Exodus till det första kvartalet 2019, detta eftersom utgivarna Deep Silver ville hitta en mindre överlastad period att lansera spelet under, och samtidigt se till att spelet får en chans att leva upp till dess fulla potential.

Under den gångna veckan visade man upp Metro Exodus på E3-mässan, och du kan se den nya 18 minuter långa gameplay-demon här nedan. 4A Games går igenom flera av de mest betydande nyheterna i spelet, inklusive crafting, vapencustomisering, stealth-element och den nya, betydligt mer öppna världsdesignen.

Som bekant utspelas Metro Exodus inte enbart i Rysslands tunnelbanor, utan även ovan jord i relativt öppna miljöer där spelaren bland annat kan möta mutanter, djur, banditer och kultmedlemmar, som alla har sina egna relationer med varandra oavsett vad spelaren hittar på. Det hela verkar extremt lovande!

Här är 4A Games genomgång av E3-demon för Metro Exodus.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar