facebook_pixel
Här är 15 minuter gameplay från Resident Evil 2-remaken

Här är 15 minuter gameplay från Resident Evil 2-remaken

Under Microsofts presskonferens på E3 premiärvisades Resident Evil 2, en komplett, extremt ambitiös remake av Capcoms klassiska survival horror-spel från 1998. Nu har man släppt en kvartslång matig gameplaydemo, och den lever upp till alla möjliga förväntningar.

Precis som vi konstaterat tidigare skyr Resident Evil 2 de fasta kameravinklarna från originalspelet, till förmån för ett perspektiv som för tankarna till Resident Evil 4. Spelet verkar ändå vara långt ifrån ett rent actionspel, och demon präglas främst av stämningsfullt utforskande i nedsläckta miljöer (Raccoon Citys ikoniska polisstation) och slafsig horror i form av högupplösta inälvor och en och annan sprängd zombieskalle.

Resident Evil 2 släpps den 25 januari. Här är den nya gameplaydemon.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar