facebook_pixel
Forza Horizon 4:s spelfiler läckte, fyra månader innan lanseringen

Forza Horizon 4:s spelfiler läckte, fyra månader innan lanseringen

Under E3 avslöjades Playground Games nya arkadracer Forza Horizon 4 med pompa och ståt. Den här gången förläggs sandlådekörandet till Storbritannien, och den allra största nyheten är införandet av årstider, som kommer transformera miljöerna dramatiskt med jämna mellanrum.

Forza Horizon 4 planeras släppas först den 2 oktober, men trots det lyckades spelfiler hitta upp på Microsoft-butiken redan nu, och bli nedladdade av spelare. Eftersom filarkivet var inkomplett gick det inte att starta spelet, men man kunde gräva runt i mappar, något som resulterat i den här skärmdumpen över filer relaterade till årstiderna. En (förmodligen inkomplett) lista över spelets bilar har också hittats, och du kan beskåda den i dess helhet här. Vi noterar bland annat att Halo-fordonet Warthog från Forza Horizon 3 gör comeback, och får sällskap av licenserade vrålåk från världens största sportbilstillverkare, däribland Ferrari, Porsche och McLaren.

Här är en tweet från det officiella Forza Motorsport-kontot som meddelade det skedda.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar