facebook_pixel
Focus i fokus! E3-trailers i mängder!

Focus i fokus! E3-trailers i mängder!

De stora elefanterna har redan sagt sitt på E3, så då är det dags för de mindre utgivarna att presentera sig. Således entré för franska Focus Home Interactive, och nya tittar på spelen Greedfall, A Plague Tale: Innocence, Call of Cthulhu, Insurgency: Sandstorm och Farming Simulator 19!

Alla trailers kan beskådas här nedan i samma ordning som ovan, och om du vill läsa mer om 1600-tals-rollspelet Greedfall kan du styra kosan till vår nyhet om premiärtrailern från vintern 2017. Vi skrev också en ramsa om A Plague Tale: Innocence i samband med fjolårets E3-mässa (på flykt från inkvisitionen i 1300-talets Frankrike!) och så kollade vi in de första spelsekvenserna från skräckdeckaren Call of Cthulhu tidigare i år.

Onlineskjutaren Insurgency: Sandstorm fick både en ny trailer och ett lanseringsfönster (september) tidigare i sommar, och Farming Simulator 19 presenterades i februari tillsammans med planer på release i höst.

Här är samtliga av Focus Home Interactives nya E3-trailers!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar