facebook_pixel
Evolves free-to-play-läge stängs ner i september

Evolves free-to-play-läge stängs ner i september

Turtle Rock Studios asymmetriska onlineskjutare Evolve hade en del förväntningar på sig när den först lanserades i början av 2015. Succén uteblev dock, och under 2016 tog man nya tag med en free-to-play-version, men även den tynade bort efter inledningsvis väldigt uppmuntrande siffror.

Hösten 2016 gick Turtle Rock Studios slutligen ut med att utvecklingen av Evolve hade upphört, även om servrarna fortfarande fortfarande skulle hållas igång. Men nu kommer även de stängas ner i september, tillsammans med free-to-play-versionen av Evolve som helhet. Detta innebär att det enda tillgängliga alternativet för Evolve-spelare kommer bli peer-to-peer och matchmaking i quick play och custom games (ranked play och leaderboards ryker också) där spelarna själva agerar servrar. Man kommer dock få behålla och kunna fortsätta använda det dlc man inhandlat för Evolve, och även spela mot bottar om man inte hittar spelare online.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar