facebook_pixel
En logotyp för Hitman 2 har siktats på Warner Bros hemsida

En logotyp för Hitman 2 har siktats på Warner Bros hemsida

Förra våren blev det klart att Square Enix och Hitman-utvecklarna Io Interactive skulle gå skilda vägar. Ursprungligen försökte Square Enix sälja den danska studion vidare, men en månad senare följdes nyheterna upp med att Io Interactive blivit oberoende, och därtill bibehåller rättigheterna till Hitman.

Sedan dess har det varit tyst kring både Hitman och Io Interactive, bortsett från en bekräftelse att man arbetar på ett nytt Hitman-spel. Och nu, veckan innan årets E3-mässa, har en logotyp för Hitman 2 siktats på Warner Bros hemsida (numera nedtagen), som starkt antyder (eller mer eller mindre bekräftar) att Io Interactive och Hitman hittat en ny affärspartner i den amerikanska filmjätten, som också har en stark närvaro i spelbranschen.

Här är industriinsidern Wario64:s tweet med logotypen från Hitman 2. Även det officiella Twitter-kontot för Hitman bekräftar att något stort är på gång med en liten teaser. Mer information väntar på torsdag, den 7 juni.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar