facebook_pixel
Dubbelt upp, racingnytt från Milestone!

Dubbelt upp, racingnytt från Milestone!

Italienska racingstudion Milestone är flitiga som få. De släpper fler spel än någon vettig människa kan hålla reda på, men nu är det dags för ett av årets största dragplåster: motorcykelspelet Moto GP 18 är ute nu via Steam, och nedan ser du (den rätt ostiga) lanseringstrailern.

Undertecknad mottog en recensionskod för Moto GP 18 så sent som idag, så ni kommer kunna läsa recensionen nästa vecka. Men det här är inte allt Milestone har att bjuda på i nyhetsväg idag – man har också släppt ett nytt dlc till det riktigt hyggliga offroadspelet Gravel (recension), och den här gången bjuds det på lopp i amerikanska sydstaten Arizona i form av det nya Colorado River-paketet (som alltså inte utspelas i Colorado).

Här är lanseringstrailrarna för Moto GP 18 och Gravel-dlc:t Colorado River.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar