facebook_pixel
Doom och Wolfenstein får tillökning!

Doom och Wolfenstein får tillökning!

Mot allt sunt förnuft har Bethesdas nylanseringar av de gamla Id Software-serierna Doom och Wolfenstein varit extremt lyckade. Och nu väntar bägge serierna tillökning, och du kan kolla in premiärtrailers för både Doom Eternal respektive Wolfenstein: Youngblood här nedan.

Den spin-off-doftande titeln till trots beskrivs Doom Eternal ändå som “en uppföljare till Doom” av självaste Id Software, och kommer av allt att döma utspelas på ett raserat jordklot översvämmat av demoner, i stil med det ursprungliga Doom 2. Wolfenstein: Youngblood, å andra sidan, låter inte som en fullfjädrad uppföljare, inte minst på grund av titeln (Wolfenstein: The New Order fick en fristående expansion kallad för Wolfenstein: The Old Blood när det begav sig) och det faktum att spelet kommer utspelas under 1980, och fokuserar på co-op i form av BJ Blazkowicz tvillingdöttrar (som ännu inte var födda under Wolfenstein 2: The Old Colossus).

De första spelsekvenserna från Doom Eternal väntar den 10 augusti under en livestream i samband med Quakecon, medan Wolfenstein: Youngblood kommer släppas någon gång nästa år.

Här är våra första glimtar av den hårdkokta fps-duon.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar