facebook_pixel
Domäner för Devil May Cry 5 och Resident Evil 2 har registrerats och förnyats

Domäner för Devil May Cry 5 och Resident Evil 2 har registrerats och förnyats

Devil May Cry 5 är ett spel som förmodligen kommer att hända. I slutet av fjolåret dök det upp rykten på internet som vittnade om en premiärvisning av den kommande actionstänkaren under årets E3-mässa. Och nu, lagom till just årets E3-mässa, har Capcom registrerat en domän för Devil May Cry 5.

Dessa uppgifter har dykt upp i en Discord-kanal för Devil May Cry-serien (dokumenterat av Resetera) och dessutom har domänen för Resident Evil 2 förnyats. Den sistnämnda torde syfta på den kommande remaken av det klassiska survival horror-spelet från 1998, som den ursprungliga regissören Hideki Kamiya (ej längre med Capcom) mer eller mindre lyckades tjata till sig sommaren 2016.

Kommer Capcoms E3 bli lite större än vanligt i år? Saker och ting tyder onekligen på det. Förhoppningsvis får vi ett pc-datum för Monster Hunter World också, som släpptes till konsoler tidigare i år till tonerna av hyllningskörer.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar