facebook_pixel
Det verkar som att Microsoft har köpt upp Playground Games

Det verkar som att Microsoft har köpt upp Playground Games

Utöver ännu en del i den hyllade Forza Horizon-serien (vi recenserade trean i förrfjol) ryktas brittiska Playground Games också utveckla det förmodade actionrollspelet Fable 4, hos en nygrundad, andra studio som rekryterade en lång rad open world-experter förra hösten.

Därmed är det inte alls förvånande att Playground Games numera tycks ha slutfört den förväntade processen, och blivit en förstapartsstudio hos Microsoft. Enligt en pdf hos brittiska företagsarkivet Companies House har nämligen en viss Keith Ranger Dolliver utnämnts som ny chef för Playground Games den 29 maj, samme Dolliver som även råkar vara – håll i er nu! – vicepresident hos Microsoft.

Med andra ord faller allt fler bitar på plats för att Fable 4 (och Forza Horizon 4, förstås) ska kunna utannonseras under Microsofts E3-presentation inkommande söndagskväll. Stay tuned!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar