facebook_pixel
Det nya Trials-spelet återvänder till rötterna

Det nya Trials-spelet återvänder till rötterna

Jag älskar Trials! Därför var det ju synd att det senaste spelet i serien sög fett, men i och med Trials Rising verkar de finska utvecklarna Redlynx ha hittat tillbaka till rätt spår. Trials Rising släpps i februari nästa år, och du kan kolla in den fröjdefulla premiärvisningen här nedan!

Antti Ilvessuo, creative director, gjorde entré under Ubisofts presskonferens med stil, först genom att brumma in på en motocrosscykel, sedan genom att snubbla sönder en demostation på scenen, innan han presenterade sig som Finlands premiärminister. Han fick snart sällskap av Professor Fat Shady (eller Brad Hill, som han faktiskt heter på riktigt) som gjort sig ett namn genom att göra tutorial-videor för Trials-spelen på Youtube, och numera anställts av Redlynx för att göra samma sak med Trials Rising (fast i interaktiv form då, antar vi).

Summa summarum födosöker man alltså göra Trials mer lättillgängligt för folket, en process som sannolikt också kommer underlättas av den kommande stängda betan som man kan anmäla sig till via Trials Risings hemsida.

Här är premiärvisningen av Trials Rising.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar