facebook_pixel
Destiny 2: Forsaken släpps den 4 september!

Destiny 2: Forsaken släpps den 4 september!

Precis som utlovat presenterades en ny expansion till Bungies lootskjutare Destiny 2 igår kväll. Du kan se den kompletta premiärvisningen av Destiny 2: Forsaken här, och nedan hittar du en lite tajtare version på drygt nio minuter om du inte har tid med en timslång kaffepaus.

Destiny 2: Forsaken släpps den 4 september, och kommer av allt att döma bli en lika viktig expansion som originalspelets The Taken King var på sin tid. “All feedback vi har hört under det senaste året har resulterat i det här” säger Bungie, och vi utlovas bland annat en helt ny region kallad för Tangled Shore, bestående av en lång rad sammanfogade asteroider där spelarna gör upp med den nya fiendetypen Scorn. Vi kommer även få stöta på en rad nya bosskaraktärer kallade för baroner, som sägs bjuda på unika utmaningar.

Vidare introducerar Bungie också ett nytt multiplayerläge kallat för Gambit, där två lag gör upp mot stora AI-horder i varsin arena, med möjligheten att skicka över en spelare till andra sidan för att ställa till med oreda för motståndarna. Destiny 2: Forsaken kommer också bjuda på en helt ny raid kallad för The Dreaming City (som tydligen kommer vara i ständig förändring?) tillsammans med de sedvanliga nyheterna i form av nya vapen (pilbågar av olika typer) och mängder av nya rustningar och annat smått och gott (och en ny samlarbok där man kan hålla reda på hur mycket av den nya utrustningen man samlat på sig).

Här är premiärvisningen av Destiny 2: Forsaken.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar