facebook_pixel
De 16 bästa pc-spelen hittills 2018

De 16 bästa pc-spelen hittills 2018

Vi skriver den 30 juni i kalendern, vilket innebär att vi är exakt halvvägs genom pc-spelåret 2018 (i alla fall när klockan väl slagit midnatt). Därför vill vi, precis som i fjol, ta tillfället i akt och blicka tillbaka på första halvlek, genom att lista de bästa spelen året har erbjudit hittills.

85-procents-gränsen är helig för oss, har alltid varit, så därför får den agera startpunkt för listan här nedan. Fjolårets första halva bjöd på 11 titlar som tog sig upp till eller över 85 procent, och i år har den siffran växt till hela 16 stycken! Därtill recenserade vi ytterligare tre spel i januari som ursprungligen släpptes i slutet av 2017, men de tre hittar ni listade separat i slutet av listan, för att vetenskapen ska vara så exakt som möjlig.

Trevlig bingeläsning! Låt oss hoppas på en minst lika bra andra halvlek.

BONUS: Spel som vi recenserade i år som släpptes i fjol.

Läs också: De mest sålda spelen 2018

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar