facebook_pixel
Creative Assembly anställer för ett nytt taktiskt fps

Creative Assembly anställer för ett nytt taktiskt fps

Den numera Sega-ägda studion Creative Assembly är främst känd för de grandiosa strategispelen i Total War-serien, men under 2014 provade man även på förstapersonsperspektivet i smyg- och skräckbetonade Alien: Isolation. Nu anställer man för ett nytt förstapersonsprojekt!

Positionerna som ska fyllas är Senior UI Artist, Lead Environment Arist, Animator och Technical Arist, och finns listade här. De fyra platsannonserna är alla för “konsolteamet”, och nämner att “teamet bakom Alien: Isolation utforskar nya områden med en taktisk förstapersonsskjutare baserad på ett helt nytt varumärke”. Med andra ord bör termen “konsolteam” förmodligen inte tolkas som att spelet enbart kommer till konsol, men lite försiktiga bör vi nog vara tills vi får en officiell bekräftelse om vad det kan tänkas handla om. Spännande lik hur, och det är alltid roligt att se etablerade storstudior prova vingarna i nya, obekanta genrer!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar