facebook_pixel
Blizzard jobbar på “nytt outannonserat Diablo-projekt”

Blizzard jobbar på “nytt outannonserat Diablo-projekt”

Blizzard har för vana att vara rätt öppna i sina platsannonser. Som nu: Blizzard söker flertalet nya anställda för ett “nytt outannonserat Diablo-projekt”, bland annat för positionerna dungeon artist, environment artist och technical artist. Frågan är bara: handlar det om Diablo 4 eller något helt annat?

Platsannonser från förra sommaren antydde att remasters av både Diablo 2 och Warcraft 3 var på gång, men med tanke på språket som användes i dem (och i de nya platsannonserna) kan vi nog anta att det rör sig om två vitt skilda projekt. Således finns det faktiskt belägg för att hoppas på ett Diablo 4, och eftersom Diablo 3 redan är sex år gammalt (jo, på riktigt) känner nog Blizzard att det börjar bli dags också. Den som lever får se, helt enkelt, förmodligen i samband med Blizzcon 2018 som äger rum i början av november. Vi återkommer då!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar