facebook_pixel
Big the Cat är med i Team Sonic Racing!

Big the Cat är med i Team Sonic Racing!

Ända sedan kartracern Team Sonic Racing officiellt avslöjades i slutet av maj har jag bara haft en enda fråga: var är Big the Cat? Sonic-seriens bästa och sämsta karaktär lyste med sin kompletta frånvaro även i de första spelsekvenserna, men nu har vi nåtts av glädjande bud.

Team Rose avslöjades nämligen under en ny japansk livestream om Team Sonic Racing (via Eurogamer), och utöver Big the Cat kommer vi även få spela som den rosa igelkotten och Sonics eviga kärleksintresse Amy Rose (när han inte försöker ragga upp mänskliga damer, det vill säga) samt Chao, en söt liten blobb som ofta figurerar i Sonic-universumet. I Team Sonic Racing delas karaktärerna in i olika klasser, och Big the Cat betecknas som “power”, medan Amy Rose kategoriseras som “speed ” och Chao som “technique”. Team Sonic Racing utvecklas av Sumo Digital och spelet kommer släppas någon gång i början av nästa år.

Här är den japanska livestreamen som avslöjade Team Rose i Team Sonic Racing.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar