facebook_pixel
Allt framtida innehåll till The Division 2 kommer vara gratis

Allt framtida innehåll till The Division 2 kommer vara gratis

Redan i mars bekräftade Ubisoft att The Division 2 skulle närvara under årets E3-mässa. Och nu, under Ubisofts E3-presentation igår kväll, presenterades spelet slutligen för omvärlden (även om vi fick en trailer redan under Microsofts presentation på söndag kväll) och en rad högintressanta nyheter väntar.

The Division 2 utspelas i ett ogräs- och virushärjat Washington D.C., och den här gången kommer Massive och Ubisoft skippa season passet till förmån för en lång rad gratisuppdateringar med mer innehåll efter lanseringen den 15 mars (vi antar att man ämnar tjäna in lite extra pengar på kosmetiska mikrotransaktioner istället). Därtill, och det här drog rejält med applåder under Ubisofts presentation, kommer The Division 2 introducera raids, en term som traditionellt används för att beskriva tuffa PvE-utmaningar för sammansvetsade lag i onlinespel.

Här är segmentet om The Division 2 under Ubisofts E3-presentation.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar