facebook_pixel
Warhorse Studios planerar fyra dlc-paket till Kingdom Come: Deliverance

Warhorse Studios planerar fyra dlc-paket till Kingdom Come: Deliverance

Det suveräna rollspelet Kingdom Come: Deliverance släpptes redan i februari (recension) men har hittills inte fått något dlc värt att tala om. Nu har emellertid utvecklarna Warhorse Studios avslöjat sina planer för spelets framtid, inklusive fyra berättelsedrivna dlc-paket.

Först ut har vi From the Ahes, som planeras visas upp under E3-mässan om några veckor, och kommer ge tillgång till en övergiven by som du kan restaurera till dess forna prakt (låter väldigt mycket som Ni no Kuni 2). From the Ashes släpps någon gång under sommaren tillsammans med Hardcore Mode, som kommer vara gratis.

Ytterligare två dlc-paket följer under 2018 (The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon och Band of Bastards) tillsammans med ett gratis turneringsläge. Vi kommer också få en “making of”-dokumentär och en “stridsskola”, varav det senare antagligen kommer kartlägga det något diffusa stridssystemet för nybörjare.

Slutligen, i början av nästa år, får vi det sista utannonserade dlc-paketet i form av A Woman’s Lot, som kommer vara gratis för tidiga gräsrotsfinansiärer (Kingdom Come: Deliverance har som bekant rötterna i en Kickstarter-kampanj). Moddstöd kommer också läggas till i spelet under inledningen av nästa år.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar