facebook_pixel
Teaser introducerar nya Rainbow Six Siege-operatören Alibi

Teaser introducerar nya Rainbow Six Siege-operatören Alibi

Under gårdagen tog vi en första försiktig titt på den nya Rainbow Six Siege-kartan Villa, som kommer introduceras i och med den nya säsongen Operation Para Bellum inom kort. Två nya spelbara operatörer är också att vänta, och nu har Ubisoft släppt en teaser för en av dem.

Säg hej till Alibi, en italiensk försvarare som fokuserar på att “finna kluriga sätt att få fienderna att agera först”, inspirerad av verklighetens Raggruppamento Operativo Speciale-enhet. Alibis riktiga namn är Aria de Luca, och hon föddes i Tripoli, Libyens huvudstad, innan hon immigrerade med sin familj när hon var tre år. Vid 18 års ålder deltog hon i de europeiska skyttemästerskapen och vann guld i två divisioner, varpå hon blev rekryterad av polisen. Mer information om både Alibi och Operation Para Bellum väntar den 20 maj via Twitch.

Här är den fösta teasertrailern för Alibi.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar