facebook_pixel
Skull and Bones  försenas till 2019, The Division 2 släpps inom ett år

Skull and Bones försenas till 2019, The Division 2 släpps inom ett år

Ubisoft har, som alltid, en del järn i elden. Den svenska onlineskjutaren The Division 2 kommer dyka upp på E3 om drygt en månad, och sannolikt får vi även en ny titt på piratspelet Skull and Bones under mässan. Men redan nu har vi fått ledtrådar om när dessa två spel kan tänkas nå marknaden.

I en ny affärsrapport av Ubisoft får vi nämligen reda på att The Division 2 kommer släppas någon gång under affärsåret 2018-2019, det vill säga någon gång mellan nu och slutet av mars 2019. Samtidigt har man passat på att försena Skull and Bones till någon gång efter affärsåret 2018-2019, detta för att man enligt spelets regissör Justin A. Farren vill se till att man “gör spelet rätt, för att det ska uppnå våra ambitioner och leverera det ultimata piratspelet som kommer underhålla spelare både vid lanseringen och under de kommande åren”.

I affärsrapporten nämner Ubisoft även att de kommer släppa en “outannonserad franchise-titel” inom affärsåret 2018-2019, något som mycket väl kan vara ett nytt Splinter Cell eller Assassin’s Creed, eftersom bägge namnen dök upp i förra veckans stora Wal-Mart-läcka (som visade sig ha helt rätt om överraskningen Rage 2).

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar