facebook_pixel
En 360 graders RGB-upplyst gamingmus

En 360 graders RGB-upplyst gamingmus

HyperX uppgraderar sin populära FPS-mus med 360 graders RGB-belysning.

Denna mus ser i grunden relativt enkel ut, och när vi lyfter den så är den även extremt lätt. Men när vi väl kopplar in den så märker vi en helt annan sida. En RGB-slinga som löper runt musen skapar en häftig känsla under sena gamingsessioner.

På undersidan så finns en Pixart 3389-sensor som ger ett mjukt och precist rörelsemönster, vilket svarar direkt på varje lite rörelse. Dessutom så kommer musen med två glidytor som gör att den nästan flyter fram på de flesta underlag. Totalt så har Pulsefire Surge 6 knappar, vilka kan konfigureras från medföljande NGenuity-programmet – samma program som även styr företagets övriga RGB-baserade enheter.

På insidan så finner vi Omron-baserade switchar, vilka både ger en behaglig känsla och garanterar att musens knappar kommer att hålla under även de intensivaste spelsessionerna under många år. Vi kan dessutom justera känsligheten via den översta knappen (Pulsefire Surge jobbar med upp till 16 000 DPI). Musen har en mycket hög komfort och avlastar handen under lång användning och knapparnas placering och motstånd är perfekt avvägda. Däremot är kabeln aningen för stel för att den ska bli helt optimalt följsam.

Läs också: Månadens hårdvara

85 %

MUS

HyperX Pulsefire Surge

Ca 745:-

hyperxgaming.com

MÅTT (D x H x B): 7,1 x 4,2 x 12,75 cm / VIKT: 95 gram / ANTAL KNAPPAR: 6 st / RGB: 360 graders /KABELLÄNGD: 1,8 meter / DPI: max 16 000 / SENSOR: Pixart 3389 / ACCELERATION: 30G

Om skribenten

Profilbild

Sveriges STÖRSTA tidning om pc-spel.

Liknande artiklar