facebook_pixel
Hyperstabila multiplattformsminnen för alla

Hyperstabila multiplattformsminnen för alla

Stabilitet, prestanda och kapacitet som spänner över både Intels och AMD:s plattformar.

Det är få tillverkare som kan presentera minnen som fungerar lika stabilt oavsett plattform, chipp och processor men med HyperX Predator 4*8 gigabytes kit så är det precis vad vi får. Vi har testat dessa minnen på både Intels X299 och AMD:s X399 kort och de är både helt stabila och dessutom extremt lättkonfigurerade med god OC-potential.

Kittet körs i grunden i 3600 megahertz med ett CAS-värde på 17 vid 1,35 volt. Men om du vill komma åt en lägre strömförbrukning och även värmeutveckling så går de även att köra i 2400 megahertz vid 1,2 volt. I detta läge lyckas vi även minska timingen till grymma 12-13-13-35. Runt varje modul så finns annars en kraftig, dubbelsidig, kylfläns som effektivt sprider och leder värmen bort från kretsarna.

Använder du ett Intel-baserat moderkort så kommer XMP inställningarna att hantera rätt hastighet meden du med ett AMD kort troligen kommer att behöva ställa in frekvensen själv. Men intressantast av allt är att vi även på vår Threadripper-plattform lyckas köra alla minnesbanker i maximal hastighet utan någon som helst instabilitet vilket är märkta imponerande. Kort och gott så är detta våra klara minnesfavoriter och allt vi önskar nu är att de kommer med RGB.

Läs också: De bästa flygspakarna

95 %

RAM-MINNE

HyperX HX436C17PB3K4/32

Ca 5 025:-

hyperxgaming.com

KAPACITET: 4×8 GB / FREKVENS: 3600 MHz / KYLNING: Dubbla flänsar / CAS: 17 / LÄGSTA TIMING: 12–13–13–35 @ 2400 MHz / GARANTI: Livstid/ XMP: Ja

Om skribenten

Profilbild

Sveriges STÖRSTA tidning om pc-spel.

Liknande artiklar