facebook_pixel
Remedy kommer premiärvisa sitt nästa spel på E3

Remedy kommer premiärvisa sitt nästa spel på E3

Sedan tidigare vet vi att Max Payne-utvecklarna Remedy Entertainments hemlighetsfulla Project 7 kommer släppas någon gång under 2019. Och nu kommer vi av allt att döma få reda på spelets verkliga titel inom kort: Project 7 kommer nämligen premiärvisas på E3-mässan i juni!

Den här informationen har nått oss via PC Games N; utgivarna 505 Games har bekräftat att Project 7 kommer närvara under E3, om än i “hands off”-form, vilket sannolikt innebär att vi endast får en premiärtrailer. Baserat på tidigare information vet vi dock att det inte rör sig som Alan Wake 2, men spelet kommer utspelas i ett “Remedy-skapat universum” och erbjuda en “långvarig upplevelse”, samtidigt som det bjuder på “filmisk action”.

Utöver Project 7 håller Remedy Entertaiment också på att utveckla en enspelarkampanj till den kommande sydkoreanska och Counter-Strike-doftande förstapersonsskjutaren Crossfire 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar