facebook_pixel
Rage 2 släpps 2019, kolla in de första spelsekvenserna!

Rage 2 släpps 2019, kolla in de första spelsekvenserna!

Under gårdagen presenterades Rage 2 för omvärlden med hjälp av en live action-teaser, och tidigare idag stod det klart att utvecklingen av titeln är ett samarbete mellan Avalanche Studios och Id Software. Och nu har vi, precis som utlovat, fått de första spelsekvenserna.

Den ytterst fartfyllda och “galna” trailern ser du här nedan, och vi kan redan nu konstatera att Rage 2 kommer bjuda på gott om variation sett till miljöerna. Öknar varvas med bergslandskap, lummiga skogar och plåtskjulsstäder, och bilar, robotar, jättar, mutanter och apokalypspunkare gör upp om vad de nu råkar slåss om. Vi noterar också att spelarkaraktären verkar vara riktig agil och kraftfull med både rejäla skutt och tunga nävar i Crysis-stil, så vi antar att gott om upplåsningsbara krafter och/eller alternativ utrustning är att vänta i spelet.

Rage 2 släpps någon gång under 2019 och fler spelsekvenser är att vänta i samband med E3-mässan under Bethesdas presentation den 10 juni i Los Angeles. Här är de första spelsekvenserna från Rage 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar