facebook_pixel
Phoenix Point försenas till juni 2019

Phoenix Point försenas till juni 2019

Förra året gräsrotfinansierades Phoenix Point via Kickstarter, en sorts spirituell uppföljare till det första Xcom av den ursprungliga Xcom-skaparen Julian Gollop. Man siktade på lansering någon gång under 2018, men har nu gått ut med att spelet försenas till juni 2019.

Julian Gollop förklarar varför i videon här nedan. Phoenix Point har växt i omfång – i mångt och mycket tack vare det fina mottagandet av båda spelare och spelpressen – och “för att uppfylla spelets potential” och “bibehålla fokus på kvalitet” behöver det alltså lite extra tid i ugnen. Samtidigt säger Gollop att Snapshot Games utvecklingsteam i Sofia, Bulgarien, utökats till 35 personer, för att se till att Phoenix Point blir ett spel med höga produktionsvärden som också kommer göra “ett stort avtryck” vid dess lansering.

Här är Jullian Gollops video där han avslöjar nyheterna.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar