facebook_pixel
Officiellt: Mega Man 11 släpps den 2 oktober

Officiellt: Mega Man 11 släpps den 2 oktober

Precis som helgens PSN-läcka antydde har det nu visat sig att Capcoms nya actionplattformare Mega Man 11 släpps den 3 oktober. Nyheterna har nått oss via den nya pre-order-trailern här nedan (man ska inte förköpa spel!) som bland annat visar upp Mega Mans nya leksak Double Gear.

Med hjälp av Double Gear kan spelaren sakta ner tiden tillfälligt, vilket är användbart under extra kniviga plattformssektioner eller de där tillfällena man verkligen vill försäkra sig om att träffa bossens svaga punkt (fördelaktigt med ett överladdat Mega Buster-skott, som även det är en av spelets nya features). Mega Man 11 har också numera en Steam-sida där man kan förköpa spelet (återigen, man ska inte förköpa spel!) för 30 euro, vilket låter lite i det dyraste laget för den här typen av spel, men vem vet, kanske är det fläskigare än brukligt?

Här är den nya trailern för Mega Man 11.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar