facebook_pixel
Nya Eve Online-expansionen släpps idag, här är en trailer

Nya Eve Online-expansionen släpps idag, här är en trailer

I mitten av april bekantade vi oss med den nya Eve Online-expansionen Into the Abyss. Den släpps idag, den 29 maj, och är gratis för alla spelare. Tillfället till ära ser du en ny trailer här nedan, som går igenom expansionens mest betydande nyheter, däribland nytt PvE-innheåll och nya rymdskepp.

Into the Abyss introducerar både en ny region (Abyssal Deadpace) och den nya utomjordiska rasen Triglavian Collective, “de mest intelligenta fienderna som hittills setts i New Eden”. Om man besegrar dem kan man skörda “mutaplasmids”, som du sedan kan använda på dina existerande moduler. Plasmiderna kan både förbättra dina modulers prestanda och öka deras värde, men även förstöra dem helt, så det är alltid riskfyllt att använda dem.

Into the Abyss introducerar också tre helt nya rymdskepp, som betalande prenumeranter (Eve Online är ju både free-to-play och prenumerationsbaserat nu för tiden) kan tillverka från ritningar.

Här är trailern för den nya Eve Online-expansionen Into the Abyss.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar