facebook_pixel
Ny trailer visar ny uppdatering till Sea of Thieves

Ny trailer visar ny uppdatering till Sea of Thieves

Sea of Thieves må inte ha levt upp till våra högt ställda förväntningar, men ännu kan Rare vända skutan på rätt köl med hjälp av ett halvdussin planerade, stora uppdateringar, som alla kommer släppas i år. Nu har man släppt en trailer för den första, The Hungering Deep, och gett oss ett lanseringsdatum.

The Hungering Deep kommer sjösättas den 29 maj, och innehålla mängder av “quality of life”-förbättringar, däribland möjligheten att skapa privata grupper och enbart spela med vänner. Man kommer dessutom (äntligen) kunna ge andra spelare föremål, och man kommer inte längre kunna se namnen på de spelare som befinner sig under havsytan, vilket ska göra det enklare (och roligare) att genomföra smygattacker på fientliga besättningar.

Vad uppdateringen kommer bjuda på sett till faktiskt nytt quest-innehåll är tills vidare höljt i dunkel, men vi får en del matnyttiga ledtrådar i den nya trailern här nedan. Vi kan förmodligen förvänta oss både religösa sekter (AI-pirater, kom igen!) och “ofattbara” sjömonster, som man kanske dessutom kan kontrollera i utbyte mot en “uppoffring”. Vårt intresse har väckts och om The Hungering Deep visar sig vara en spelvärd uppdatering kan ni nog förvänta er en och annan stream via vår Youtube-kanal inom kort. Yarr!

Här är trailern för den kommande The Hungering Deep-uppdateringen till Sea of Thieves.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar