facebook_pixel
Motorcykelnytt: ny titt på Moto GP 18 och utannonseringstrailer för Ride 3

Motorcykelnytt: ny titt på Moto GP 18 och utannonseringstrailer för Ride 3

Knappt har italienska Milestone lanserat sitt offroadspel Gravel (recension) innan nästa salva redan är redo att lämna kanonerna: sedan tidigare vet vi att Moto GP 18 släpps den 7 juni, och nu har man också avslöjat att Ride 3, ännu ett motorcykelspel, följer upp den 8 november.

Nedan hittar du både en ny trailer för Moto GP 18 och en utannonseringstrailer för Ride 3. Undertecknad recenserade Ride 2 när det begav sig under 2016, och delade ut en rejäl brasklapp till Milestone eftersom spelet i mångt och mycket kändes omotiverat, med alltför få nyheter jämfört med originalspelet. I ett pressmeddelande berättar dock Milestone att Ride 3 kommer innehålla 30 banor (varav tolv är helt nya), tillsammans med ett omarbetat karriärläge, förbättrad AI, en ny fysikmotor och ett uppdaterat kollisionssystem.

Här är den nya trailern för Moto GP 18 följd av utannonseringstrailern för Ride 3.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar