facebook_pixel
Marvel-skurken Thanos gästspelar i Fortnite: Battle Royale

Marvel-skurken Thanos gästspelar i Fortnite: Battle Royale

Har du sett Avengers: Infinity War på bio nyligen? I så fall kanske du blev lite kär i den lila storskurken Thanos och hans manliga, välrakade haka, och då gläder det dig förmodligen också att just Thanos kommer gästspela i Fortnite: Battle Royales nya spelläge från och med idag.

Exakt hur länge det här spelläget kommer finnas tillgängligt vet vi inte, men eftersom det bär namnet Infinity Gauntlet Limited Time Mashup kan vi nog utgå ifrån att det inte blir alltför långvarigt Spelläget fungerar likadant som standardläget i Fortnite: Battle Royale, bortsett från det faktum att den allsmäktiga Infinity Gauntlet (som spelar en central roll i Infinity War) dyker upp någonstans på kartan, varpå spelaren som hittar den förvandlas till Thanos och kan använda Infinity Gauntlets otroliga krafter (förmodligen något mindre otroliga här än i filmen, men ändå). Du kan läsa mer om det hela hos Entertainment Weekly.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar