facebook_pixel
Mängder av gratishelger på Steam under veckoslutet

Mängder av gratishelger på Steam under veckoslutet

Har du inget att göra i helgen? Räds icke, ty Steam är här för att rädda dagen! Under veckoslutet är nämligen hela fyra(!) vitt skilda titlar gratis att provspela, och precis som vanligt – om du får blodad tand – säljs också fullversionerna av respektive titel till kraftigt nedsatta priser.

Spelen är, i tur och ordning, det turordningsbaserade strategispelet Xcom 2, onlinedelen av fps:et Call of Duty: WWII, Ubisofts närstridsfokuserade actionspel For Honor samt sci-fi-rts:et Offworld Trading Company. Och som om det här inte vore nog har dessutom en stor Star Wars-rea dragit igång, dagen till ära, där man kan inhandla klassiska titlar som Knights of the Old Republic-spelen, Jedi Knight-titlarna, X-Wing-serien och Republic Commando för finfina prislappar (en motsvarande rea är också fortfarande i kraft(!) hos GOG).

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar