facebook_pixel
Lyckad Kickstarter-kampanj för The Good Life, därför ny storytrailer!

Lyckad Kickstarter-kampanj för The Good Life, därför ny storytrailer!

I onsdags konstaterade vi att The Good Life marscherade mot en lyckad Kickstarter-kampanj, den väldigt motiga inledningen (och det tidigare misslyckandet via Fig) till trots. Mycket riktigt är The Good Life numera finansierat, och därför kan du kolla in en ny storytrailer här nedan.

The Good Life regisseras, som bekant, av Hidetaka “Swery” Suehiro, mannen som tidigare legat bakom kulthitten Deadly Premonition. Precis som det spelet tycks The Good Life bli ett spel som primärt handlar om mer eller mindre tossiga karaktärer som interagerar med varandra inom ramarna av en Twin Peaks-doftande berättelse. Man spelar som Naomi, en journalist som i likhet med agent Cooper får anpassa sig till livet på landsbygden, och nysta upp ett mordmysterium med övernaturliga kopplingar. Nämnde vi också att byns invånare förvandlas till katter eller hundar nattetid?

The Good Life siktar på lansering nästa höst. Här är den nya storytrailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar