facebook_pixel
Kolla in introt till nya Middle-earth: Shadow of War-expansionen

Kolla in introt till nya Middle-earth: Shadow of War-expansionen

Middle-earth: Shadow of War är redan ett halvår gammalt, men förändringens vindar viner fortfarande kring spelet. Lootlådorna försvinner den 17 juli, medan möjligheten att inhandla ingame-valuta upphör nästa veckas tisdag, samma dag som den nya storyexpansionen Desolation of Mordor släpps.

Nu har Warner Bros och Monolith släppt introfilmen till just Desolation of Mordor, och vi återintroduceras för Baranor (före detta kapten för Minas Ithil och bifigur i moderspelet) som återförenas med sin bror Serka, en excentrisk och självsäker man som även är ledare för ett kompani bestående av legosoldater. Tillsammans måste bröderna slå tillbaka det nya orc-hotet från ökenregionen Lithlad, och ta över den mäktiga fästningen Shindrâm.

Här är introfilmen till Middle-earth: Shadow of War-expansionen Desolation of Mordor.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar