facebook_pixel
Klassiska arkadracern Star Wars: Episode I Racer har släppts på GOG!

Klassiska arkadracern Star Wars: Episode I Racer har släppts på GOG!

Nästan tjugo år efter premiären kan vi nog påstå att Star Wars: Episode I – The Phantom Menace var… sådär. Jag anser dock fortfarande att poddracet var rätt fett, och detsamma kan man säga om spelet det gav upphov till, Star Wars: Episode I Racer.

Nu har Lucasarts och Disney varit vänliga nog att släppa Star Wars: Episode I Racer via GOG. Spelet ska fungera smärtfritt på Windows 7, 8 och 10 (i alla fall enligt GOG själva, användarrecensionerna vittnar om diverse småbesvär) och just nu säljs det för överkomliga 8 dollar och 49 cent (15 procents rea) fram till den 8 maj. Av bilderna att döma verkar det även ha inbyggt bredbildsstöd, vilket sällan är fallet för så här gamla spel.

Dessutom pågår också en rea med Star Wars-tema just nu, där man kan inhandla klassiker som Battlefront 2 (nej, inte fjolårsspelet!), Knights of the Old Republic, Jedi Knight 2: Jedi Outcast, Republic Commando, Dark Forces och X-Wing Alliance för finfina struntsummor. Må kraften (och plånboken) vara med dig!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar