facebook_pixel
Humble ger bort strategispelet Galactic Civilizations 2 helt gratis!

Humble ger bort strategispelet Galactic Civilizations 2 helt gratis!

Humble slår på den stora trumman nu under veckoslutet. Utöver att en stor vårrea har inletts (avslutas den 24 maj) ger man också bort den ultimata utgåvan av Stardock Entertainments sci-fi-strategispel Galactic Civilizations 2 helt gratis!

Inte nog med det: Wargamez-bundlen (som vi skrivit om tidigare) är fortfarande i kraft fyra dagar till, och den har sällskap av den lite nyare Hooked on Multiplayer 2018-bundlen (som är aktuell ytterligare elva dygn). Den sistnämnda inkluderar de väl ansedda titlarna Besiege, Duck Game och Rocket League (tillsammans med mindre kända spel som Stick Fight: The Game, Rampage Knights, Tumblestone och Hover) för total 14 dollar, vilket låter mer än överkomligt, speciellt för dig som inte äger Rocket League sedan tidigare.

Galactic Civilizations 2 släpptes i slutet av 2011, och sitter just nu på ett “mestadels positivt” användaromdöme på Steam, så det verkar absolut vara värt en titt för fans av genren (även om grafiken framstår som ganska gräslig i dagsläget). Här är gammal trailer för Galactic Civilizations 2: Ultimate Edition.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar