facebook_pixel
Här är Yoshimitsu i Soul Calibur VI

Här är Yoshimitsu i Soul Calibur VI

I slutet av fjolåret avslöjades Soul Calibur VI. Sedan dess har har vi introducerats för mängder av spelbara kämpar, däribland nykomlingen Grøh, gästkaraktären Geralt från The Witcher-serien, och nu senast Taki, den kvinnliga ninjan med de chockerande kroppsnära trikåerna.

Nu har Bandai Namco avslöjat ytterligare en ninja för deras figtingspel, denna gång en jättekonstig sådan: säg hej och välkommen hem till Yoshimitsu, en av seriens mest ikoniska kämpar tack vare både hans udda utstyrslar och udda rörelseschema. Yoshimitsu kan, bland annat, snurra runt jättefort, sitta i luften, och i de tidigare spelen kunde han även hoppa runt på sitt svärd(!), även om vi hittills inte fått några bevis på att han replikera samma galenskaper i Soul Calibur VI. Kanske till och med Yoshimitsu blivit för gammal för sånt nonsens?

Soul Calibur VI släpps någon gång senare i år. Här är den nya trailern som introducerar Yoshimitsu.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar