facebook_pixel
Här är lanseringstrailern för pusselplattformaren Forgotton Anne

Här är lanseringstrailern för pusselplattformaren Forgotton Anne

Igår kväll maratonspelade jag Forgotton Anne i närmare sex timmar. Det var omöjligt att sluta när berättelsen väl fått upp farten, och jag kunde inte förmå mig att lägga ner handkontrollen innan eftertexterna var nådda. Således kan ni förvänta er en recension de närmaste dagarna, men för tillfället får ni hålla till godo med lanseringstrailern här nedan!

Forgotton Anne släpps imorgon via Steam, och som synes på skärmdumparna är produktionen något utöver det vanliga. Spelet utvecklas av danska Throughline Games och regisseras av kortfilmsregissören Alfred Nguyen, och animeinfluenserna är bortom uppenbara. Forgotton Anne utspelas i en värld dit saker försvinner när de glömts bort av sina ägare, och i huvudrollen hittar vi flickan Anne, som av oklara anledningar också transporterats till den här egendomliga platsen tillsammans fadersfiguren Bonku.

Här är lanseringstrailern för Forgotton Anne.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar