facebook_pixel
Här är lanseringstrailern för nya Middle-earth: Shadow of War-expansionen

Här är lanseringstrailern för nya Middle-earth: Shadow of War-expansionen

I fredags kollade vi in introt till den nya Middle-earth: Shadow of War-expansionen Desolation of Mordor. Och nu, eftersom tillägget släpps idag, kan vi kolla in den sprillans färska lanseringstrailern här nedan. Nyheterna verkar vara rätt betydande!

För det första spelar vi inte som den ordinarie huvudrollen Talion utan som Baranor, bifigur i moderspelet och före detta kapten för Gondor-staden Minas Ithil. I Desolation of Mordor slår han sig samman med sin bror Serka (ledare för ett gäng legosoldater) och utforskar den nya ökenregionen Lithlad. Och som synes i trailern har Baranor en hel del unika saker i sin repertoar, såsom en änterhake, en glidskärm, ett miniarmborst och en sköld.

Här är lanseringstrailern för Middle-earth: Shadow of War – Desolation of Mordor.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar