facebook_pixel
Här är lanseringstrailern för Little Witch Academia: Chamber of Time

Här är lanseringstrailern för Little Witch Academia: Chamber of Time

Little Witch Academia var fjolårets åttonde bästa animeserie enligt undertecknad (varken mer eller mindre!) så jag blev mycket upphetsad när en pc-version av Bandai Namcos äventyrliga brawler Little Witch Academia: Chamber of Time bekräftades förra sommaren.

Sedan i tisdags finns spelet ute på Steam (undertecknad började spela det igår kväll, så förvänta er en recension i början av nästa vecka!) och nedan ser du lanseringstrailern. Little Witch Academia: Chamber of Time handlar om en dag som aldrig vill ta slut på Luna Nova Academy (tänk Hogwarts, fast för animeflickor) och det är upp till spelaren att få tiden att gå framåt igen, vilket görs genom att både utforska skolan och banka sig igenom en rad sidoscrollande brawlerbanor med (åtminstone) sju olika spelbara karaktärer.

Här är lanseringstrailern för Little Witch Academia: Chamber of Time.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar