facebook_pixel
Här är en teaser för Lovecraft-inspirerade äventyrsspelet The Sinking City

Här är en teaser för Lovecraft-inspirerade äventyrsspelet The Sinking City

Ukrainska Frogwares är en av de där studiorna som bara väntar på sitt stora genombrott. 2016 års Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter hade sina problem, men jag diggade det ändå, och nu håller man på att utveckla ett minst lika stämningsfullt spel med titeln The Sinking City.

Du kan kolla in en teasertrailer för The Sinking City här nedan, och Yotube-beskrivningen berättar att spelet utspelar sig under 1920-talet, i en öppen värld inspirerad av skräckförfattaren H.P. Lovecraft och hans verk. Man spelar som en privatdetektiv som anländer i Oakmont Massachusetts (Oakmont i Massachusetts?), en stad som lider av övernaturliga översvämningar. Spelarens uppgift blir således att ta reda på exakt vad som försöker ta över staden och dess invånares sinnen, samtidigt som man plågas av röster i sitt eget huvud.

Mer information om The Sinking City väntar under E3-mässan nästa månad. Här är den nya teasern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar