facebook_pixel
Divinity: Original Sin 2 får en “definitiv” utgåva i augusti

Divinity: Original Sin 2 får en “definitiv” utgåva i augusti

Fjolårets rollspelsfest Divinity: Original Sin 2 var fantastiskt redan i dess originalutförande (recension), men precis som fallet var med det första spelet har Larian Studios nu utannonserat en uppdaterad utgåva kallad för Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition.

Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition kommer släppas i augusti, och kommer bli en gratis uppdatering för alla som redan äger Divinity: Original Sin 2. Man utlovar “tusentals” förändringar och justeringar, vilket förmodligen innebär att vi inte kommer kunna föra över våra gamla sparfiler till den nya versionen, eftersom proceduren inte heller var möjlig mellan originalversionen av föregångaren och dess uppdaterade utgåva.

Här är en video där Larian Studios utannonserar Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition, förvisso med fokus på konsolversionen, men ändå. Feedback Billy verkar vara en kul och praktisk idé!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar