facebook_pixel
Det verkar som att Sunset Overdrive äntligen är på väg till pc

Det verkar som att Sunset Overdrive äntligen är på väg till pc

Numera  sedan introduktionen av Play Anywhere kommer ju alla stora Xbox One-spel till pc, men flertalet av de allra tidigaste Xbox One-titlarna huserar fortfarande enbart på Microsofts konsol. Däribland Sunset Overdrive, ett hyllat och färgglatt sandlådeactionspel av Insomniac som släpptes hösten 2014.

Nu verkar det dock blir ändring på det: Korean Game Rating Board har nämligen listat en kommande pc-version av Sunset Overdrive, och varför inte liksom, Microsoft är alldeles uppenbart inte längre fientligt inställda till pc-versioner av Xbox-exklusiviteter, så en dylik version känns enbart logisk (faktum är att vi är lite förvånade över att det dröjt så här pass länge, speciellt med tanke på att Insomniac uttryckte intresse för en pc-version redan hösten 2016). Tills vidare ska vi dock ta uppgifterna med en nypa salt och sitta lugnt i båten i väntan på en officiell utannonsering, men visst känns det som att det här bara måste stämma?

Här är den gamla lanseringstrailern för Sunset Overdrive från 2014.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar