facebook_pixel
Det verkar som att Mega Man 11 släpps den 3 oktober

Det verkar som att Mega Man 11 släpps den 3 oktober

I slutet av fjolåret avslöjade Capcom actionplattformaren Mega Man 11. Till skillnad från Mega Man 9 och 10 kommer spelet inte enbart luta sig mot nostalgi, utan presentera en ny grafisk stil i 2.5.D med handritade karaktärer och omgivningar. Och nu verkar det som att vi har ett releasedatum.

Industriinsidern Wario64 har tagit till Twitter för att belysa att Mega Man 11 siktats på den singaporianska versionen av Playstation Network, tillsammans med lanseringsdatumet den 3 oktober. Därtill får vi reda på att spelet kommer innehålla något som kallas för Double Gear-systemet, som låter spelaren “boosta Mega Mans fart och kraft för en ny twist på den tillfredsställande spelmekaniken som serien är känd för”. Vi kan också förvänta oss flera olika svårighetsgrader och “den perfekta möjligheten att uppleva Mega Man för allra första gången”.

Lanseringsdatumet bör givetvis tas med en nypa salt, speciellt för oss européer, men klar sak är i alla fall att Mega Man 11 högst antagligen släpps någon gång i höst. Här är fjolårets premiärtrailer.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar