facebook_pixel
Den andra säsongen av The Wolf Among Us försenas till 2019

Den andra säsongen av The Wolf Among Us försenas till 2019

Förra sommaren bekräftade äventyrsfabriken Telltale Games en andra efterlängtad säsong av The Wolf Among Us för 2018. I november drabbades dock studion av stora nedskärningar, vilket lett till att man nu utannonserat att den andra säsongen av The Wolf Among Us dröjer till nästa år.

Telltale Games hymlar inte med att det är just nedskärningarna som lett till förseningen, tillsammans med en vilja att “experimentera och iterera” för att man ska kunna skapa något “verkligt speciellt”. Och det är onekligen på tiden, eftersom Telltale-spelen under de senaste åren plågats av åldrande teknik som gör det svårare och svårare att faktiskt ta deras berättelser på allvar (tillsammans med den övergripande Telltale-strukturen som börjat kännas mer än lovligt förutsägbar vid det här laget).

Telltale Games är ändå “extremt entusiastiska” över utvecklingsarbetet med den andra säsongen av The Wolf Among Us, så vi på PC Gamer hoppas verkligen att spelet kommer markera starten för ett pånyttfött Telltale Games, som äntligen lyckas ta steget in i den tekniska samtiden.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar