facebook_pixel
Codemasters-godis: lanseringsdatum för F1 2018 och tjugo minuter från Onrush

Codemasters-godis: lanseringsdatum för F1 2018 och tjugo minuter från Onrush

Idag är en bra dag för racingfantaster. Inte nog med att Milestone avslöjat Ride 3, nu har Codemasters dessutom offentliggjort lanseringsdatumet för F1 2018: spelet kommer släppas den 24 augusti och utlovar “återkomsten av en efterfrågad feature” i karriärläget.

Vad den här featuren kan vara tänker jag inte spekulera i (jag har spelat så många av de här spelen att de oftast bara flyter samman), men utöver den kommer också fjolårets hyllade retrobilar återvända med nya klassiska vrålåk, och så gör Tysklands GP comeback (Hockenheim) tillsammans med Frankrikes GP (Paul Ricard).

Om F1 inte är din grej kanske arkadracern Onrush faller dig i smaken istället. Spelet släpps redan nu i sommar till konsol (till pc dröjer det, dock) och nedan ser du tjugo spelminuter från Playstation 4-versionen, som förmodligen demonstrerar vad som väntar i det stora betatestet som inleds på Xbox One och Playstation 4 imorgon.

Här är de nya spelsekvenserna från Onrush.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar