facebook_pixel
Cliff Bleszinski har lagt ner Lawbreakers-studion Boss Key Productions

Cliff Bleszinski har lagt ner Lawbreakers-studion Boss Key Productions

Förra sommaren lanserades Lawbreakers, en arenaskjutare som togs emot väl av kritikerna (inklusive av oss) men ignorerades av allmänheten. I april fick vi reda på att utvecklarna Boss Key Productions inte längre kommer släppa några uppdateringar till titeln, bara för att dagen därefter avslöja det nya battle royale-spelet Radical Heights, som omedelbart lanserades som free to play i early access via Steam.

Radical Heights ska tydligen ha presterat rätt okej, men för Boss Key Productions var det hela för lite, för sent. Under gårdagen tog nämligen studions grundare Cliff Bleszinski till Twitter för att avslöja att Boss Key Productions är nedlagt med omedelbar verkan, även om servrarna för Radical Heights kommer fortsätta vara online “under den närmaste framtiden”. Cliff skriver att han kommer ta tillfället i akt för att “reflektera” över situationen, och fokusera på familjen och deras åldrande hund Teddy. Han hoppas ändå återkomma till spelbranschen “någon dag”, men han kommer ta tid på sig med att fatta sitt nästa drag.

Här är Cliff Blesziniskis avskedsmeddelande

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar